Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Усі поліцейські Полтавської області повинні діяти виключно по Закону» - Андрій Замахін
Опубліковано 09 жовтня 2018 року о 12:39

Сьогодні у Головному управління Національної поліції в Полтавській області проходить розширена оперативна нарада за підсумками роботи підрозділів поліції регіону упродовж 9-ти місяців 2018 року під головуванням начальника обласної поліції Андрія Замахіна. На заході присутні заступники начальника ГУНП, керівники галузевих служб апарату, територіальних відділів, відділень та їх заступники.  

На початку наради очільник поліції Полтавщини вручив працівникам поліції, які показали високі результати роботи та проявили ініціативність і професіоналізм за результатами роботи упродовж 9-ти місяців, чергові офіцерські звання, відомчі нагороди, відзнаки та грамоти ГУНП. 

У вступному слові Андрій Замахін зазначив, що за підсумками 9-ти місяців продовжується спостерігатися позитивна тенденція до зменшення кількості скоєних злочинів. Однак роботи за всіма пріоритетними напрямками ще багато, працювати є над чим. 

Так, головний поліцейський області націлив присутніх на безумовне дотримання дисципліни і законності та закликав керівників поліції різних рівнів дієво контролювати підлеглих та правильно організовувати роботу підрозділів. Адже від керівника безпосередньо залежить ефективність роботи всього підрозділу.

- Всі, без виключень, поліцейські Полтавської області, повинні діяти виключно по Закону, - зазначив Андрій Замахін. -  Також за результатами роботи кожному буде надана об’єктивна оцінка.  Закликаю особливу увагу приділяти професійному навчанню поліцейських, підвищенню рівня фізичної підготовки та дотриманні заходів безпеки під час надання поліцейських послуг.

Андрій Леонідович вкотре наголосив, що головним критерієм оцінки якості роботи нашого відомства є рівень довіри населення. Тому серед пріоритетних напрямів діяльності поліції -  взаємодія з населенням на засадах партнерства. Також це ефективна протидія злочинності, у тому числі, економічної, виявлення фактів корупції, викриття організованих злочинних груп, антирейдерська діяльність, недопущення розкрадання природних надр та корисних копалин, а також боротьба з незаконними вирубками лісових насаджень.

Після промови начальника на розширеній нараді виступали заступники начальника ГУНП Владислав Грімов, Володимир Абрамов та Денис Захарченко, а також керівники окремих галузевих служб. 

Нагадаємо, що на попередній нараді поліція Полтавщини підбила підсумки роботи за півріччя поточного року.

Відділ комунікації поліції Полтавської області 
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux