Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині поліція викрила наркозакладників, які продавали наркотики за допомогою Інтернет-месенджера
Опубліковано 15 листопада 2021 року о 17:10

Мешканців Миргорода підозрюють у причетності до схеми продажу наркотичних засобів та психотропів на території курортного містечка.

Ігор Поліщук, тимчасовий виконувач обов’язків начальника регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю, зазначив: «Під час санкціонованих обшуків вилучено канабіс, амфетамін, солі, метамфетамін та інші наркотичні засоби та психотропні речовини, а також лабораторне приладдя, банківські картки, гроші, мобільні телефони та Сім-карти".

Незаконну діяльність припинили слідчі Миргородського райвідділу поліції спільно з оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю поліції Полтавщини, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, із залученням працівників батальйону поліції особливого призначення. Слідчі та оперативники встановили, що замовлення на наркотики приймалися через спеціально створений канал одного з багатоплатформових месенджерів.

Артем Родигін, тимчасовий виконувач обов’язків начальника поліції Полтавщини, повідомив: «За підозрою у незаконному збуті наркотичних засобів та психотропних речовин слідчі, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України 36-річну мешканку Миргорода. Жінці вже повідомлено про підозру та вручено клопотання щодо обрання їй запобіжного заходу. Наразі тривають слідчі дії з метою встановлення доказів причетності до протиправної діяльності інших фігурантів».

У рамках відкритого кримінального провадження вирішується питання про накладення арешту на майно. Слідчі здійснюють розслідування за частинами 1, 2 статті 307 (незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, повідомити до поліції про наркозакладників можна у Телеграм. Щоб залишити інформацію слід відкрити діалог за посиланням та виконати необхідні дії за інструкцією. Треба вказати населений пункт, адресу та геолокацію (за можливості).

Відділ комунікації поліції Полтавщини
За матеріалами Слідчого управління та
Управління боротьби зі злочинністю

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux