Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині поліція викрила подружжя з Миргорода у торгівлі наркотиками
Опубліковано 05 травня 2022 року о 14:30

Подружню пару підозрюють у виготовленні, зберіганні та збуті опію ацетильованого. Важкий наркотик родичі продавали людям з наркотичною залежністю на території курортного містечка з початку 2022 року.

Незаконну діяльність, яку провадили 56-річна жінка та її 60-річний чоловік, припинили працівники слідчого відділу Миргородського райвідділу поліції спільно з працівниками регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури.

Ігор Поліщук, начальник регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю, зазначив: «Під час санкціонованих обшуків, проведених із залученням працівників Кінологічного центру поліції області зі службовими собаками,  слідчі вилучили у фігурантів наповнені наркотичним засобом медичні шприци (попередньо – опій), прекурсори для його виготовлення, гроші та мобільні телефони. Вилучені речові докази спрямували на судову експертизу».

Як повідомив Сергій Рекун, заступник начальника обласного Главку поліції, одного з фігурантів затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він зауважив: «На даний час приймається процесуальне рішення щодо повідомлення спільникам про підозру у скоєнні злочинів та обрання їм запобіжних заходів. Також вирішується питання щодо накладення арешту на майно подружжя на суму близько 800 тисяч гривень».

Слідчі здійснюють розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 307 (незаконне придбання, зберігання та збут наркотичного засобу, вчинені за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, повідомити до поліції про наркозакладників, канали, чати та сайти, які використовують наркоділки можна у Телеграм. Щоб залишити інформацію слід відкрити діалог за посиланням https://t.me/StopDrugsBot (або просканувати QR-код, що на фото) та виконати необхідні дії за інструкцією.

Відділ комунікації поліції Полтавщини
За матеріалами Слідчого управління та
Управління боротьби з наркозлочинністю
обласного Главку поліції

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux