Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині поліція затримала трьох осіб, які підозрюються в розповсюдженні наркотиків
Опубліковано 17 листопада 2021 року о 18:07

Cлідчі обласної поліції та оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, із залученням працівників батальйону поліції особливого призначення, припинили протиправну діяльність групи місцевих осіб, які займалися виготовленням, зберіганням та збутом наркотичних засобів на території обласного центру.


Ігор Поліщук, тимчасовий виконувач обов’язків начальника регіонального Управління  боротьби з наркозлочинністю, зазначив:  
«В ході проведення санкціонованих судом обшуків слідчі вилучили у фігурантів медичні шприци заповнені речовиною білого кольору, яка зовні схожа на метамфетамін, полімерні пакети та блістери з пігулками, обладнання для виготовлення наркотичних засобів, прекурсори, мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази, що вказують на причетність даних осіб до вчинення кримінальних правопорушень».


За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Артем Родигін, тимчасовий виконувач обов’язків начальника поліції області, повідомив:
«Троє фігурантів, серед яких два чоловіки та одна жінка, затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, їм вже повідомлено про підозри у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України та вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів».

У рамках відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії, Двом чоловікам, 1965-го та 1978-го років народження, а також жінці, 1986-го року народження, загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Полтавщини
(За інформацією Слідчого управління поліції області)

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux