Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Наше спільне завдання – сформувати максимально безпечне середовище для навчання дітей – Максим Ахрамєєв
Опубліковано 31 серпня 2022 року о 18:45

Напередодні Дня знань увага представників влади, освіти, правоохоронних органів та батьків насамперед зосереджена на безпековому питанні. Усі воліють, аби діти, в умовах воєнного стану, були максимально захищені та мали належні умови для навчання. Зокрема, були забезпечені шкільним приладдям та речами, необхідними для комфортного навчального процесу. Особливо це стосується дітей з родин внутрішньо переміщених осіб, а також сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Максим Ахрамєєв, заступник начальника поліції Полтавщини, зазначив: «Наше спільне завдання – сформувати максимально безпечне та комфортне середовище для навчання дітей. Щоб кожен зміг скористатися своїм правом на освіту, всупереч підступним планам ворога. Для цього, як ми всі добре розуміємо, потрібні захисні споруди, куточки безпеки, уроки з фахівцями та постійний надійний захист дітей від наявних в умовах воєнного стану небезпек".  Заступник начальника обласного Главку поліції також наголосив, що питаннями безпеки наразі переймаються відповідні органи та служби. Однак, окрім заходів безпеки, є потреба й у звичних шкільних речах, що роблять навчальний  процес цікавим та продуктивним: у канцелярському приладді, одягу, рюкзаках тощо. Утім, на жаль, на тлі військових подій, ці потреби може задовольнити не кожна родина.

Зважаючи на цей нюанс, правоохоронці запропонували усім охочим долучитися до акції «Готуємось до школи разом». Нагадаємо, благочинний збір шкільного приладдя та інших необхідних для навчання речей відбувся у Лубнах, Лохвиці, Шишаках та в Полтаві, він тривав з 22 до 30 серпня. Меценати залишали шкільні набори для родин переселенців та багатодітних сімей у визначених пунктах збору, а також передавали поліцейським, які супроводжували цей захід.

Ірина Москаленко, очільниця ювенальної превенції поліції області, з цього приводу зазначила, що окрім небайдужих жителів населених пунктів участь в акції взяли й самі поліцейські. До них доєдналися також військові, рятувальники та представники органів місцевого самоврядування.

Відділ комунікації поліції Полтавщини

(ФОТО - територіальні підрозділи поліції)


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux