Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Очільник поліції Полтавщини Євген Рогачов зустрівся з випускниками вищих навчальних закладів системи МВС
Опубліковано 14 квітня 2023 року о 13:27

Близько 80 випускників вищих навчальних закладів системи МВС України розпочали службу в підрозділах поліції Полтавщини. Молоді фахівці призначені на посади слідчих, оперативників карного розшуку, дільничних інспекторів поліції, ювенальних інспекторів, поліцейських-психологів та спеціалістів-криміналістів. За кожним із них закріплений досвідчений колега-наставник, який буде допомагати під час несення служби.


14-го квітня із молодими фахівцями зустрівся начальник Головного управління Національної поліції в Полтавській області, генерал поліції III рангу Євген Рогачов. Він особисто привітав поліцейських із початком службової кар`єри та закликав віддано працювати на благо українського народу та держави. 

На початку зустрічі присутні вшанували пам'ять усіх захисників, поліцейських та цивільне населення, які загинули під час війни росії в Україні.

У ході зустрічі начальник поліції Полтавщини розповів про особливості роботи підрозділів поліції з почату повномасштабного вторгнення рф в Україну, про додаткові функції поліції, які з’явилися під час війни, а також зупинився на специфіці діяльності поліції в умовах воєнного стану. 

Євген Рогачов націлив особовий склад бути наполегливими в роботі, постійно самовдосконалюватися, активно переймати досвід старших колег, здобувати максимум практичних навиків, щоб якісно захищати інтереси держави та суспільства.

«На вас чекає плідна робота! Ви – та молодь, за якою майбутнє поліції України. Працюйте віддано та чесно, максимально використовуйте набуті теоретичні знання, проявляйте людяність та небайдужість до громадян. Вірю, що ви станете справжніми професіоналами. Прошу вас не підвести нашу велику сім’ю Національної поліції України!» – зазначив генерал поліції.  

 Насамкінець начальник поліції Полтавщини звернув увагу на неухильному дотриманні поліцейськими службової дисципліни та законності, заходів особистої безпеки на службі та в побуті, а також поліцейської етики та ділового спілкування.



Відділ комунікації поліції в Полтавській області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux