Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Патрульних поліцейських Полтави відзначили за 8 років сумлінної служби українському народові
Опубліковано 05 березня 2024 року о 11:52

У зверненні до патрульних поліцейських, представлених до заохочення, начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов зазначив: «Ви були серед перших, хто розпочав курс позитивних змін правоохоронної системи й впевнено продовжуєте шлях реформ, всупереч загрозам військової агресії. Бажаю, щоб ви завжди були вірними присязі й з честю служили українському народові».

Сьогодні 29 патрульних поліцейських Полтави, які з 5 березня 2016 року забезпечують правопорядок та безпеку в обласному центрі, отримали нагороди від представників влади, органів місцевого самоврядування та Збройних Сил України.

У заходах взяли участь начальник Головного управління поліції Полтавщини Євген Рогачов, перший заступник начальника обласної військової адміністрації Богдан Корольчук, заступник начальника обласної поліції Віталій Мельничук, начальник Полтавської районної військової адміністрації Дмитро Романов, начальник управління патрульної поліції Полтавської області Сергій Варава, керівник батальйону патрульної поліції міста Кременчук Альона Стрижак, начальник Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олексій Трофіменко, тимчасово виконувач обов’язків начальника Полтавського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Голубицький, заступник міського голови Володимир Чередніченко та митрополит Полтавський і Кременчуцький Федір.

Дмитро Романов подякував поліцейським, які разом з громадськістю та Силами Оборони в перші дні повномасштабної війни стали єдиним щитом для рідного краю. Він подякував патрульним за роботу в умовах воєнного стану та наголосив: «Ми разом з вами показали чого вартий справжній патріотизм».

Як повідомив очільник управління патрульної поліції Сергій Варава, за 8 років служби патрульні опрацювали понад 450 тисяч викликів, склали 298 тисяч адміністративних матеріалів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху та публічного порядку, виявили більше ніж 6 900 водіїв у стані сп’яніння, затримали близько 3 400 осіб, причетних до вчинення кримінальних правопорушень.

Сергій Варава подякував своїй команді за злагоджену роботу та наголосив: «Ми єдині й мета у нас одна – Порядок, Перемога та Мир. Тримаємо стрій та рухаємось далі. Слава Україні».


Відділ комунікації поліції Полтавської області


 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux