Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Після перемоги над ворогом нам доведеться працювати з максимальною віддачею для створення безпекового середовища на українській землі – Євген Рогачов
Опубліковано 13 грудня 2022 року о 15:32

«Не зважаючи на велике навантаження з перших днів повномасштабного вторгнення окупаційних військ в Україну, поліція Полтавщини гідно відповіла на нові виклики та продемонструвала максимальну згуртованість зі Збройними силами, іншими правоохоронними органами, волонтерами та громадськістю. І вагому роль у цьому складному процесі відіграли служби, які забезпечували безперебійну комунікацію з населенням та організацію роботи нарядів і районних органів поліції», – наголосив начальник обласної поліції Полтавщини Євген Рогачов під час привітання з професійним святом працівників підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування поліції області.


Сьогодні, 13 грудня, 29 працівників територіальних підрозділів та апарату поліції, які працюють у сфері організації роботи та аналізу, отримали відомчі відзнаки та подяки за сумлінну службу та ефективне виконання завдань Національної поліції України під час дії режиму воєнного стану.

Євген Рогачов зауважив, що з 24 лютого цього року у поліції з’явилося чимало додаткових функцій, пов’язаних з усуненням внутрішніх та зовнішніх загроз війни, а також із забезпеченням гуманітарної логістики. Одними з перших, хто на початку широкомасштабної російської агресії відчув стрімке навантаження, стали працівники Центру управління нарядами 102, які приймали від громадян тисячі звернень та повідомлень про злочини, події та надзвичайні ситуації. Не тільки Полтавщини, але й Харківської, Донецької, Сумської та інших областей України. А також – Ситуаційний центр обласної поліції та чергові частини районних відділів і управлінь, в яких акумулювалася та оброблялася інформація про ворожі мітки, маячки, можливих агентів кремля, колаборантів та інші.

«Завдяки злагодженій командній роботі всіх служб і підрозділів поліції, та ефективній співпраці зі Збройними Силами України та правоохоронними органами Сил оборони нам вдалося запобігти проникненню окупантів на територію нашої області. Робота поліції Полтавщини здобула високу оцінку керівництва Держави та Національної поліції України. Але найвищу цінність для нас має людська вдячність – приємно, коли наших колег зі сльозами радості зустрічають мешканці звільнених від ворога населених пунктів», – підкреслив керманич обласного управління поліції.

Євген Рогачов подякував присутнім за якісну роботу та професіоналізм і побажав кожному здоров’я, злагоди, родинного затишку та якнайшвидшої Перемоги. «Тримаємо стрій! Адже після перемоги над ворогом, за здобуття якої вся країна самовіддано б'ється кожного дня, нам доведеться працювати з максимальною віддачею, щоб створити комфортний безпековий простір».


Відділ комунікації поліції Полтавської області 



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux