Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Покликання працювати з людьми! (нарис до Дня дільничних офіцерів поліції)
Опубліковано 18 червня 2018 року о 13:50

Ніхто б навіть не здогадався і не подумав, що ця чарівна, завжди усміхнена і привітна жінка, справжній професіонал на своїй дільниці обслуговування. Понад усе дільничний офіцер поліції Жанна Олександрівна Меркулова обожнює працювати з людьми.


Професія правоохоронця досить не легка для жінок, а бути дільничним офіцером поліції на величезній території обслуговування в одному із центральних районів міста й поготів. Але відданий своїй професії дільничний Жанна Меркулова справляється на відмінно, а все тому, що майбутню професію дівчина обирала свідомо і знала, що її може чекати на службі.

Дівчина родом із Житомирщини, ще із шкільних років уже знала, що буде поліцейським, адже перш за все Жанна бажала втілити у життя мрію свого тата Олександра Івановича, який дуже хотів служити в поліції, але за станом здоров’я  так і не зміг стати правоохоронцем. Чоловік мріяв, що у нього народиться син, який все ж таки втілить його мрію у життя, але доля розпорядилася по іншому і у подружжя народилося троє дівчаток.

Дві менші сестри-близнючки Ніна й Аліна обрали професію дизайнерів одягу, тому вступили на навчання до Львівської державної академії мистецтв, яку закінчили з відзнаками і наразі обидві працюють за спеціальністю, а от старша Жанна все ж таки вирішила, що буде правоохоронцем, тому дівчина вступила до Харківського національного університету внутрішніх справ на факультет «Психології». Напевно сама доля направила дівчину до цього навчального закладу, адже саме там вона зустріла своє кохання і свого майбутнього чоловіка, курсанта 2 курсу цього ж факультету, але групи з вивчення інформаційних технологій Сергія Меркулова.

Навчаючись на останньому курсі університету Жанна Олександрівна вийшла заміж та переїхала із рідного міста Новоград-Волинський Житомирської області до міста Лубен Полтавської області, а після закінчення університету дівчина приступила до виконання службових обов’язків у місцевому відділі міліції на посаді оперуповноваженого відділу кримінальної міліції у справах дітей. 

Із набуттям досвіду Жанна Олександрівна чітко для себе усвідомила, що їй потрібно на дільницю, до людей!!! Пропрацювавши рік на посаді дільничного Жанна Олександрівна зрозуміла, що ця робота для неї. На своїй дільниці в одному із найбільших районів міста Жанна Меркулова справжній суворий поліцейський, адже вона добре знає де, як і з ким їй спілкуватися, а ще вона постійно бере участь у зборах мікрорайону, проводить профілактичні лекції у навчальних закладах  та за необхідності несе службу з охорони публічного порядку.


За словами Жанни Меркулової, вона найщасливіша людина в світі, адже у неї є улюблена робота, коханий чоловік, який несе службу поряд із дружиною на посаді начальника сектору інформаційної підтримки, та радість усього її життя – п’ятирічний синок Олександр.


У вільний від служби час жінка полюбляє активний відпочинок на природі, балує родину різними смаколиками та займається виготовленням прикрас для волосся.

Нарис підготувала Олена Гордієнко
Лубенський відділ поліції

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux