Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Полтавщини долучилися до правоосвітнього зліту «Я маю право»
Опубліковано 29 серпня 2018 року о 10:18

Упродовж 28 та 29 серпня на території  спортивно-оздоровчого табору "Олімпійські надії", що в селі Соснівка Полтавського району,  зібралися активна полтавська молодь, щоб перевірити свою правову обізнаність.

Організаторами заходами виступили Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради, Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області.   

До участі також долучилися інші організації - Головне територіальне управління юстиції у Полтавській області, Полтавський юридичний інститут Національного юридичного університету ім.. Ярослава Мудрого, Головне управління Національної поліції України в Полтавській області, Управління патрульної поліції в Полтавській області, Управління забезпечення прав людини Національної поліції України, Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Полтавській області та БО «Світло Надії».

Після відкриття та вітання організаторів, перед молоддю виступили представники кінологічної служби поліції Полтавської області. Інспектор-кінолог Олександр Лях разом із своїм вихованцем вівчаркою Конкордом продемонстрували навики у пошуковій сфері та у затриманні злочинців.

Інспектор управління патрульної поліції Полтавської області Марина Зінюха розповіла учасникам про структуру Національної поліції та про функції кожного із структурних підрозділів. 


Потім студенти різних навчальних закладів міста розподілилися на 5 команд.

 

Кожне з управлінь та організацій на власних локаціях підготували запитання, що стосувалися особливостей їхньої роботи. Поліція була представлена у таких локаціях – слідчі, фахівці-вибухотехніки, експерти-криміналісти та патрульні поліцейські. 


Під час другого дня учасники вже спробували себе у ролі слідчих, адвокатів, прокурорів та суддів у ході практичного завдання.


Шукаючи правильні шляхи розв’язання поставлених завдань, молодь здобувала нові знання про свої права та інформацію, як їх реалізовувати та захищати на практиці.

Нагадаємо, що під Кременчуком пройшов пізнавальний квест за участі поліції для молоді.

Відділ комунікації поліції Полтавської області 
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux