Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Полтавщини навчалися якісно протидіяти дорожньо-транспортному травматизму
Опубліковано 19 березня 2021 року о 16:14

Із 17 березня 2021 року вступив у дію закон щодо посилення відповідальності за порушення Правил дорожнього руху. Головною метою законодавчих змін є попередження дорожньо-транспортного травматизму.

У зв’язку з цим, 19 березня на базі Управління патрульної поліції Полтавської області відбувся семінар-тренінг, де поліцейські області навчалися якісно протидіяти аварійності на дорогах з урахуванням нових змін в Кодексі України про адміністративні правопорушення.  

У семінарі-тренінгу взяли участь заступник начальника поліції Полтавщини Максим Ахрамєєв, начальник Управління патрульної поліції області Віталій Мельничук та начальник Управління превентивної діяльності ГУНП області Роман Ніколаєнко. У процесі спілкування фахівці з адміністративної практики Управління патрульної поліції ділилися набутим досвідом зі своїми колегами з райуправлінь, райвідділів, відділів, відділень та секторів, які працюють у містах та селах області.

Роман Ніколаєнко зазначив: «В Управлінні патрульної поліції проводяться заняття з категорією поліцейських, що займаються адмінпрактикою. Також ми сюди долучили поліцейських офіцерів громад. Заняття проводимо з метою поглибленого вивчення останніх змін в законодавстві України в сфері контролю дорожнього руху. Інспектор з адмінпрактики Управління патрульної поліції доводить до учасників заходу ті основні зміни, які повинен знати кожен поліцейський служби превенції і які потрібно довести до інспекторів з адмінпрактики в підрозділах поліції на місцях».

Максим Ахрамєєв, заступник начальника поліції області, повідомив: «Із метою протидії дорожньо-транспортному травматизму серед населення Полтавщини, інспектори з адміністративної практики територіальних підрозділів ГУНП області, спільно із колегами з Управління патрульної поліції та поліцейськими офіцерами громад узгодили механізм комунікації між службами та судами, а також напрацювали алгоритм якісного складання адміністративних протоколів і постанов на порушників правил дорожнього руху, з урахуванням останніх законодавчих змін».

У свою чергу начальник Управління патрульної поліції області Віталій Мельничук, зазначив: «Наша головна мета полягає в тому, щоби максимально зменшити аварійність на дорогах  Полтавщини та вжити вичерпних заходів, аби забезпечити безвідворотність покарання для кожного, хто ігнорує чи порушує Правила дорожнього руху. Саме такий підхід сприятиме належній безпеці на дорогах і вулицях області та значно зменшить кількість травмованих і загиблих у ДТП громадян».

Відділ комунікації поліції Полтавщини

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux