Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Полтавщини провели для школярів інтерактивні уроки з правознавства
Опубліковано 23 листопада 2021 року о 16:08

«Життя без наркотиків», «Безпека на дорозі» та «Ні булінгу серед молоді»: такі теми поліцейські Полтавщини обговорили під час уроків зі школярами у навчальних закладах області.

Ювенальні поліцейські Кременчуцького районного управління зустрілися із дев’ятикласниками Максимівського ліцею, Кременчуцького району та детально обговорили тему «Життя без наркотиків». Поліцейські розповіли учням, як вживання наркотиків впливає на організм людини та про відповідальність, яка настає за скоєння наркозлочинів. У дев'ятикласників до поліцейських по даній темі було чимало запитань, на які вони отримали відповідні роз’яснення.

Своєю чергою ювенальні поліцейські закликали школярів берегти своє здоров’я, порадили вести здоровий спосіб життя та запропонували безпечні варіанти відновлення сил. Серед таких: спорт, хобі, подорожі, дружні стосунки та багато іншого.

Також правоохоронці завітали до учнів початкових класів та нагадати їм про основні вимоги Правил дорожнього руху.

А поліцейські відділення №2 (м. Кобеляки) Полтавського районного управління поліції завітали до Опорного закладу «Білицької загальноосвітньої школи І-III ступенів №1» та «Білицької філії №2» Полтавського району та обговорили з учнями теми «Безпека на дорозі» та «Ні булінгу серед молоді»».

Офіцери роз’яснили дітям які існують форми булінгу та як діяти у випадку цькування. Акцентували на наслідках, до яких може призвести замовчування відомих фактів психологічного, фізичного або інших видів насильства. Правоохоронці пояснили куди може звернутися за допомогою жертва або свідок булінгу.

Також поліцейські нагадали учням основні Правила дорожнього руху, а саме: як правильно переходити дорогу, як поводитися біля проїзної частини, які існують засоби безпеки для велосипедистів та пасажирів, а також яким чином можна зробити себе помітним для водіїв у темну пору доби. Окрім того, діти мали можливість приміряти поліцейське спорядження та сфотографуватися з новими друзями на згадку.

Відділ комунікації поліції Полтавщини
(За інформацією підпорядкованих підрозділів поліції області)

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux