Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Полтавщини привітала хлопчиків та дівчаток із Днем захисту дітей
Опубліковано 01 червня 2024 року о 10:28

До Міжнародного дня захисту дітей поліція Полтавщини долучилася до пізнавально-розважального простору для всієї родини, організованого Полтавським обласним центром естетичного виховання учнівської молоді. У його рамках правоохоронці презентували різні інтерактивні локації, спрямовані на залучення дітей до ознайомлення з діяльністю правоохоронних органів.

Свої інтерактивні локації для учасників заходу представили підрозділи поліції Полтавщини та Головного управління ДСНС в Полтавській області, а саме: ювенальна поліція, поліція охорони, кінологічна та вибухотехнічна служби. Правоохоронці продемонстрували підростаючому поколінню найцікавіше з того, що допомагає підтримувати безпеку та правопорядок на Полтавщині.

На локації ювенальної поліції діти в ігровій формі перевірили свої знання з правил дорожнього руху, повторили правила особистої безпеки під час літніх канікул, а також малювали, брали активну участь у  різних конкурсах та вікторинах. 

Кінологи познайомили гостей зі своїми чотирилапими вихованцями, які демонстрували навички у виявленні наркотичних засобів та вибухонебезпечних предметів. 

Начальник відділу вибухотехнічної служби обласної поліції Артем Бондаренко разом зі своїми колегами продемонстрували дітям макети вибухонебезпечних предметів, а також презентували роботизований комплекс, який допомагає дистанційно вилучати небезпечні предмети та безпечно для оточуючих знищувати їх. 

Окремо поліцейські акцентували на дотриманні заходів безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Ірина Москаленко, начальниця відділу ювенальної превенції поліції Полтавщини, зазначила: 

«Наша мета на заході - ближче познайомити дітей з професією поліцейського, продемонструвати їм різні цікавинки із роботи екстрених служб та поспілкуватися на важливі теми безпеки. Сподіваюся, що наші локації сподобалися діткам, були корисними та пізнавальними. У День захисту дітей бажаю кожній дитині мирного неба, міцної сім’ї та безтурботного дитинства. Хай кожна дитина буде здоровою і щасливою, а дитячі посмішки вселяють у нас віру в мирне світле майбутнє».

Поліція Полтавщини вітає всіх дітей зі святом та бажає безпечного літнього відпочинку, мирного неба, щасливої долі та довгоочікуваної для всіх нас ПЕРЕМОГИ! 


Відділ комунікації поліції в Полтавській області




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux