Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Полтавщини затримала чоловіка за розбійний напад на вагітну жінку в магазині
Опубліковано 03 червня 2023 року о 10:02

Підозрюваного в розбійному нападі на вагітну жінку, вчиненому в приміщенні магазину з продажу мобільних телефонів, розташованого по вулиці Небесної Сотні у Полтаві, затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази вилучено. Тривають слідчі дії. Про це повідомив начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов.

 

Нагадаємо, що 2 червня, близько 14:00, до поліції надійшло повідомлення про розбійний напад невідомого чоловіка на вагітну 25-річну жінку, яка працювала продавчинею в магазині  з продажу мобільних телефонів. Отримавши інформацію, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції Полтави та працівники оперативних служб Головного управління поліції області. 

Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини, повідомив, що в ході проведення слідчо-оперативних та розшукових заходів, особу правопорушника встановлено та затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нападником виявився 39-річний мешканець іншої області, який вже неодноразово мав проблеми із законом. Фігурант проживав у одній із квартир по вулиці Лисенка у Полтаві. 

За попередньою версією слідства, затриманий  завдав вагітній жінці тілесні ушкодження металевим корпусом від сокири, заволодів мобільним телефоном та втік з місця вчинення злочину. Потерпілу доставлено до медичної установи, де їй надають допомогу лікарі. Наразі речові докази вилучені. Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 4 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

«Дякую всім поліцейським, які брали участь у розкритті злочину, за професіоналізм та оперативність. Також вдячний громадянам, які постійно надавали корисну інформацію та сприяли роботі поліції. Окремо зазначу, що система відеонагляду «Безпечне місто» повністю себе виправдовує. Адже    інформація з камер відеонагляду цієї мережі суттєво допомогла нам швидко розкрити особливо тяжкий злочин. Переконаний, що така система відеонагляду повинна бути в кожному населеному пункті області. І її потрібно постійно вдосконалювати та розширювати  мережу. Адже це необхідно заради безпеки наших громадян», - акцентував генерал поліції Євген Рогачов.  

Відділ комунікації поліції Полтавщини



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux