Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Полтавщини встановлює обставини чотирьох ДТП, в яких одна особа загинула, чотири – травмовані
Опубліковано 28 вересня 2020 року о 14:31

Унаслідок чотирьох дорожньо-транспортних пригод, що сталися минулої доби на автошляхах Полтавської області, один пішохід загинув та четверо осіб отримали травми різної ступеня тяжкості.

27-го вересня, близько 17-ї, у місті Хорол, на вулиці Небесної Сотні сталася ДТП з потерпілими. За попередньою інформацією, водій автомобіля «FIAT», 1983 року народження, скоїв наїзд на паркан, а потім зіткнувся з нежитловим будинком.

Унаслідок ДТП, водій та його пасажирка, 1983 року народження, з тілесними ушкодженнями доставлені до місцевої лікарні. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України.  

Інша ДТП сталася цього ж дня близько 19-ї години в Лубнах, на вулиці Садова. Відомо, що водій автомобіля «Шевроле Авео», здійснив зіткнення з велосипедистом, 1959 року народження.

В результаті ДТП велосипедист з травмами доставлений до медичного закладу. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України. 

У Полтаві, на вулиці Сінна, близько 20-ї, сталася ДТП з потерпілим. Водій  автомобіля «Daewoo Lanos», 1985 року народження, скоїв наїзд на пішохода, 1972 року народження.  Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України.  

В Кобеляцькому районі близько 22-ї години, на 106 км автодороги «Дніпро-Царичанка-Кобеляки–Решетилівка», поблизу села Красне, водій автомобіля «SCANIA» з напівпричепом, 1955 року народження, здійснив наїзд на пішохода, 1977 року народження.

Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).
Тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Полтавської області
(за інформацією Кобеляцького,
Лубенського, Хорольського відділів поліції)

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux