Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Полтаві пройшла Перша регіональна конференція 2022 Української асоціації представниць правоохоронних органів
Опубліковано 12 листопада 2022 року о 08:37

За ініціативи членкинь Української асоціації представниць правоохоронних органів за підтримки UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні була ініційована та проведена Перша регіональна конференція 2022 у Полтаві «Правоохоронці України – сила в єдності».

З вітальною промовою під час заходу виступила заступниця міністра внутрішніх справ України, голова Асоціації Катерина Павліченко:

«Полтавщина сьогодні – це активні учасники Української асоціації представниць правоохоронних органів. Через війну та пандемію подібні заходи, на жаль, стали не такими частими для нас. Тож я хочу подякувати організаторкам та організаторам, які запропонували провести її на регіональному рівні. Сьогоднішня тема «Правоохоронці України – сила в єдності» дійсно актуальна. Адже в умовах повномасштабної війни та щоденної боротьби проти російського загарбника ми розуміємо наскільки значущою є взаємна підтримка, допомога та згуртованість. Ворог хотів нас розколоти та зламати. Однак ми об’єдналися: у допомозі одне одному, у захисті України, у прагненнях до нашої перемоги й у пошуку рішень у формуванні позитивних змін для нашої країни».

Для обговорення рішень у розв’язанні актуальних для всіх правоохоронців труднощів, взаємодії та пошуку спільних джерел мотивації конференція об’єднала представників та представниць поліції, ДСНС України, Державної служби охорони з Полтавщини, Сумської, Чернігівської, Кіровоградської й інших областей, фахівців у сфері ґендерної рівності, безпеки та оборони, й активну громадськість.

В рамках заходу учасники й учасниці почули мотиваційні промови від начальника поліції Полтавщини Євгена Рогачова та народної депутатки України Марини Бардіної.

Зокрема, начальник поліції Полтавщини зазначив, що в умовах війни надзвичайно важливо бути згуртованими та об’єднаними, незалежно від того, в якому відомстві працює людина. Кожен та кожна на своєму місці повинні якісно та самовіддано працювати, докладаючи максимальних зусиль задля захисту нашої країни від ворожої агресії та наближення перемоги.

Учасники конференції стали свідками публічної дискусії на тему: «Взаємодія задля спільної мети – виклики сьогодення», до якої долучилися депутатка Полтавської міської ради, молодша сержантка ЗСУ Катерина Ямщикова, начальник відділу комунікації поліції Полтавської області Юрій Сулаєв, заступник начальника патрульної поліції Полтавської області Сергій Кудовбенко та головний спеціаліст відділу персоналу Головного управління ДСНС України у Полтавській області Віталій Шкаревський. Також присутні взяли участь у практичному тренінгу «Безпекові потреби жінок та дівчат», в ході якого визначали види небезпек для осіб, які можуть бути постраждалими внаслідок ґендерно-зумовленого насильства, та напрацьовували рішення й рекомендації у їх протидії та запобіганню для подальшого практичного втілення.

Перша регіональна конференція УАППО у Полтаві пройшла дійсно успішно та результативно. І найкращим доказом цього є той запал і потужна позитивна енергія, що доносилась від учасників події.

Відділ комунікації поліції Полтавської області 

за інформацією Української асоціації представниць правоохоронних органів


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux