Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Правовий клас Гадяцької тергромади познайомився з роботою поліцейських Полтавщини
Опубліковано 21 грудня 2021 року о 17:40

Сьогодні, 21-го грудня, учні профорієнтаційного правового класу Сарської спеціалізованої школи I-III ступенів Гадяцької тергромади відвідали обласний Главк поліції Полтавщини, управління патрульної поліції та відомчий кінологічний центр. Старшокласники познайомилися із особливостями поліцейської професії та умовами здобуття спеціальної освіти.

Також у рамках візиту Ірина Москаленко, начальниця відділу ювенальної превенції поліції Полтавщини, зустрілася із директором Сарської спецшколи Ігорем Огризько та головним спеціалістом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Аллою Павленко. У ході спілкування учасники обговорили широке коло питань щодо подальшої співпраці та домовилися скласти план заходів на 2022 рік щодо роботи правового класу Гадяцької тергромади.

Ірина Москаленко зазначила: «Завдяки спільним зусиллям поліції, освіти та органів місцевого самоврядування ми зможемо досягти позитивних результатів у створенні ефективного безпекового простору для дітей в громадах, вільного від булінгу, дитячої злочинності та будь-яких форм насильства».  

Під час зустрічі з дітьми в приміщенні спорткомплексу обласного управління поліції Владислав Васюта, старший інспектор відділу ювенальної превенції поліції області, розповів про поліцейську професію, а також детально роз’яснив основні права дітей, закріплені Конвенцією ООН.

Людмила Діброва, начальниця сектору організації відбору Управління кадрового забезпечення ГУНП в Полтавській області, надала дітям максимум корисної інформації про навчальні заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських та про умови вступу до них.


В Управлінні патрульної поліції юним гостям розповіли про роботу патрульних поліцейських, обговорили різні ситуації, пов’язані із захистом прав та інтересів людини, а також розтлумачили Правила дорожнього руху.


У Кінологічному центрі обласної поліції гості спостерігали за командною роботою кінолога та його вихованця під час пошуку заборонених речовин та предметів за запахом, а також затримання умовного правопорушника.

Нагадаємо, На Полтавщині поліцейські, освітяни та органи місцевого самоврядування обговорили механізм впровадження правових класів для дітей у громадах

Відділ комунікації поліції Полтавщини

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux