Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Представники Головного управління поліції області наприкінці цього тижня відвідали ще 4 сільських ради
Опубліковано 19 серпня 2018 року о 13:00

Представники поліцейського Главку спільно з керівниками територіальних органів поліції провели виїзні прийоми громадян і зустрічі з представниками органів місцевого самоврядування.

#Новосанжарський_район
Так, зокрема начальник відділу ювенальної превенції поліції області Ірина Карюк разом з тимчасовим виконувачем обов’язків начальника Новосанжарського відділення поліції Михайлом Грузіном приймали громадян у Старосанжарській сільській раді.

Далі була зустріч із секретарем ради. Говорили про довіру населення до поліції, про загальний рівень безпеки, стан працевлаштування громадян в районі та перспективу приєднання до Об’єднаної територіальної громади. 

Як позитив – і представники сільради, і місцеві жителі, з якими спілкувалися поліцейські, відзначили тісну тривалу співпрацю з дільничним офіцером. 

По завершенню офіційної частини візиту Ірина Карюк пройшлася парком – поцікавилася проблемами місцевої молоді, вручила візитівки та надала відповідні роз’яснення молодими мамам щодо випадків, в яких слід негайно звертатися до поліції, акцентувавши увагу на захисті прав та інтересів дітей.


#Кобеляцький_район
Жителів Бутенківської сільради, що в Кобеляцькому районі, приймали начальник Тренінгового центру поліції області Ігор Кучеров та керівник місцевого відділу поліції Володимир Федан.


Питання, порушені громадянами, стосувалися мирного розв’язання побутових конфліктів, розслідування кримінальних проваджень та конкурсного набору на службу в поліції.

#Великобагачанський_район
Виїзні прийоми громадян у Рокитянській та Великобагачанській об’єднаних територіальних громадах здійснили заступник начальника управління кадрового забезпечення Главку поліції Костянтин Колесник та начальник районного відділення поліції Олександр Свердан.

Із головами ОТГ дискутували щодо покращання взаємодії поліції з органами місцевого самоврядування у сфері забезпечення правопорядку, фахової підготовки дільничних офіцерів поліції для об’єднаних громад та умов конкурсного відбору кандидатів на службу в Національній поліції України.

За інформацією Новосанжарського ВП,

Кобеляцького ВП та Великобагачанського ВП
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux