Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Про стан криміногенної обстановки в області журналістам розповідав Андрій Замахін
Опубліковано 26 квітня 2018 року о 13:44

Сьогодні в актовому залі Головного управління Національної поліції в Полтавській області, відбулася прес-конференція для ЗМІ.

На початку зустрічі Андрій Замахін представив журналістам свого заступника. Слідче управління ГУНП в Полтавській області очолив Владислав Грімов, який до призначення очолював Новосанжарське відділення поліції.

 

Одним із питань, які озвучив головний поліцейський області, стало інформування про стан оперативної обстановки та результати роботи поліції Полтавщини за 3 місяці 2018 року.
З словами Андрія Замахіна, за 3 місяці в області зареєстровано 5790 кримінальних правопорушень, що майже на тисячу менше, ніж за аналогічний період у минулому році. Поліцейським вже розкрито майже 2150 кримінальних правопорушень.


Серед скоєних тяжких злочинів скоєно 5 убивств (всі - розкриті), 19 фактів нанесення тяжких тілесних ушкоджень (18 - розкриті), 14 розбійних нападів (10 вдалося розкрити). 
Начальник поліції зупинився на інформації про розкриття майнових злочинів, боротьбі із наркозлочинністю та незаконному обігу зброї, а також організованою злочинністю.
Андрій Леонідович зазначив, що в області заплановано ряд масових заходів, пов’язаних із відзначенням Дня пам’яті та примирення та 73-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Щодобово на охорону публічної безпеки та правопорядку заступатимуть близько 600-т правоохоронців, а вся поліція області переведена на посилений варіант несення служби. 

 

- Закликаю громадян з розумінням ставитися до роботи поліції, адже ми працюємо виключно заради безпеки та захисту людей, - повідомив Андрій Замахін. - Прошу сприяти поліцейським у роботі. Надавати інформацію про правопорушників та правопорушення, в тому числі, про підготовку до їх вчинення, про наявність у підозрілих осіб зброї, інших небезпечних чи заборонених предметів. 

Також керівник поліції нагадав, що в Україні діє заборона на використання символіки. Порадив не піддаватися на провокаціям, дотримуватись законності, уникати конфліктів та не зловживати спиртними напоями.   

Відділ комунікації поліції в Полтавській області 
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux