Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Полтавщини упродовж кількох годин затримала особу, яка підозрюється у розбійному нападі на чоловіка у придорожньому кафе
Опубліковано 01 липня 2021 року о 12:10

До поліції Полтавщини 29-го червня, близько 23-ї години, надійшло повідомлення від мешканця Харківщини, що у придорожньому кафе на 162-му кілометрі автодороги Київ-Харків, що біля міста Пирятин, на нього напав невідомий, який, погрожуючи зброєю, забрав барсетку з грошима та документами. Поліція відкрила кримінальне провадження та оперативно затримала підозрюваного.

Отримавши повідомлення про злочин, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, яка зібрала усю необхідну інформацію щодо  нападника та транспортного засобу, яким він може пересуватися. Начальником Головного управління Національної поліції в Полтавській області було запроваджено проведення спеціальної операції. На встановлення місцеперебування правопорушника та його затримання були орієнтовані всі поліцейські наряди області.

Андрій Гарастюк, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив: «Під час проведення оперативно-розшукових та слідчих дій автомобіль, яким ймовірно пересувався злочинець, було виявлено на території Семенівської територіальної громади Лубенського району. Невдовзі працівники поліції розшукали і самого нападника, який переховувався неподалік. Ним виявився громадянин Російської Федерації, 1981 року народження, який має посвідку на постійне проживання в Україні».

Поліцейськими встановлено, що чоловік зареєстрований у столиці України, а мешкає в сусідній Кіровоградській області. У ході особистого огляду у нього виявлено та вилучено предмет, схожий на вогнепальну зброю.

Артем Родигін, заступник начальника поліції Полтавщини, зазначив: «За даним фактом слідчим поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом Лубенської окружної прокуратури, розслідується кримінальне провадження, відкрите за кваліфікуючими ознаками частини 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На часі йому повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії».

У разі доведення судом вини підозрюваному загрожує до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.   

Відділ комунікації поліції Полтавської області
(За інформацією УКР та СУ поліції Полтавщини)

       

     

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux