Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Слідчі та дізнавачі поліції Полтавщини за два місяці поточного року скерували до суду понад 860 проваджень
Опубліковано 11 березня 2021 року о 18:21

За два місяці поточного року до суду направлено понад 460 кримінальних проваджень слідчими поліції Полтавщини та понад 400 – дізнавачами. Про це повідомили на підсумковій нараді за два місяці, яка відбулася 11-го березня під головуванням Артема Родигіна, заступника начальника поліції області – начальника слідчого управління.

У нараді взяли участь начальники слідчих підрозділів поліції Полтавщини, їх заступники, а також начальники секторів дізнання територіальних підрозділів.

Заступник начальника поліції Полтавщини детально проаналізував результати роботи слідства в кожному підрозділі. Акцентував увагу на позитивних досягненнях слідства та дізнання упродовж двох місяців поточного року. А також вказав окремим працівникам  на допущені недоліки в роботі та поставив конкретні терміни їх усунення.

Зокрема, Артем Родигін наголосив на пріоритетних функціях слідчих, з поміж яких головною є – забезпечення всебічного, повного та неупередженого досудового розслідування кримінальних проступків та правопорушень.

Він зазначив: «Ми повинні максимально якісно виконувати свою роботу. Бо в кожному кримінальному провадженні вирішується доля людей і ми не маємо права на помилку. Встановлення істини та максимальний захист громадян від протиправних посягань має бути головним пріоритетом у нашій діяльності».

У ході робочого спілкування учасники наради озвучили актуальні питання, на які слід звернути особливу увагу, аби досягнути позитивних результатів та високоякісного досудового розслідування. Одним із таких є питання щодо налагодження постійної взаємодії з іншими правоохоронними органами та підрозділами внутрішніх справ, а також, у межах компетенції, з органами державної влади України.

Насамкінець, даючи настанови, Артем Родигін наголосив особовому складу на неухильному дотриманні вимог кримінального процесуального законодавства, чинних нормативно-правових актів та службової дисципліни. 

Відділ комунікації поліції Полтавської області

(за інформацією слідчого управління поліції Полтавщини)
 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux