Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Тільки бачу теплу посмішку та очі коханої… всі негаразди відступають: коли поліцейська служба об’єднує долі й серця
Опубліковано 14 лютого 2022 року о 16:03

Не кожен може похвалитися особистим щастям, тим більше коли воно одне на двох і дома, і на службі. Бути поруч майже 24/7, бути вірним Присязі та одне одному... Це лейтмотив кохання Олександра та Яни Падусенків, подружжя поліцейських з Миргородщини.

Про них так і кортить розповісти саме сьогодні, коли у багатьох країнах світу відзначають День закоханих. Адже позитивні емоції, що дарує кохання, завжди надихають на добрі справи та нові звершення, не залежно від віку, соціального та професійного статусу…

Принцип подружнього щастя Падусенків, які працюють у відділенні поліції №3 (смт Велика Багачка) Миргородського райвідділу, простий і зрозумілий: на все свій час, і своє місце. Турбота й ніжність – для родини; розсудливість, об’єктивність та ефективність – для роботи.

Утім є одне але…, що не має ані часового, ані просторового ліміту. Підтримка коханої людини, що завжди допомагає впоратися з випробуваннями нелегкої служби. А таких обом вистачає!

37-річний Олександр очолює сектор превенції. На «плечах» майора поліції організація заходів із підтримання правопорядку на території обслуговування, контроль за станом реагування на правопорушення. Зокрема, притягнення до відповідальності домашніх кривдників та порушників правил дорожнього руху, а також забезпечення публічної безпеки та порядку в селищі та інше.

33-річна Яна – помічник чергового чергової частини. Під час чергування сержант поліції  – перша людина, яка дізнається про злочин, правопорушення чи надзвичайну ситуацію від оператора Центру управління нарядами 102 або безпосередньо від громадян. А потім – здійснює інформаційне супроводження слідчо-оперативної групи та працівників інших служб, які обслуговують виклики.

Найкраща розрада для правоохоронців під час напруженого робочого дня – усвідомлення присутності близької людини поряд. «Тільки бачу теплу посмішку та очі коханої через скло чергової частини, всі негаразди відступають…», – відверто ділиться емоціями Олександр.

Утім, родинне щастя ґрунтується не тільки на суцільній підтримці, повазі та коханні. Є у поліцейського подружжя потужний мотиватор, що якнайкраще єднає серця  і думки – 12-річний син. «Максим – наша гордість і головний антистрес», – з любов’ю наголошує Яна.

Подружжя Падусенків – приклад добрих та гармонійних стосунків, що приносять кожному з партнерів радість. У кохання багато переваг! Але найголовніша – це відчуття щастя, яким ти хочеш ділитися з тими, хто поруч, не зважаючи на обставини.

Якомога частіше даруйте свою любов рідним, близьким та друзям, не чекаючи на слушний привід. Позитивним емоціям не потрібні передумови, достатньо лише вашого щирого бажання.

Кохайте і будьте коханими!

Відділ комунікації поліції Полтавщини
За матеріалами Миргородського райвідділу поліції

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux