Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Головному управлінні поліції Полтавщини підбили підсумки діяльності підрозділів превенції за перший квартал 2023 року
Опубліковано 28 квітня 2023 року о 14:16

Проаналізували результати діяльності з початку року, визначили пріоритетні напрями у сфері підтримання правопорядку та формування безпечного середовища в умовах воєнного стану. У нараді, на чолі із т.в.о. заступника начальника поліції Полтавщини Віталієм Мельничуком та начальником Управління превентивної діяльності Романом Ніколаєнком, взяли участь керівники служб превентивного блоку обласної поліції та підпорядкованих підрозділів. 


Розпочали робочий захід із вшанування пам'яті усіх полеглих у боротьбі з російським агресором. 

У порядку денному розглянули результати розкриття кримінальних проступків та документування адміністративних правопорушень, розшуку безвісно зниклих людей, узагальнили освітньо-правові активності й профілактичні заходи, організовані для дітей і молоді, а також – гуманітарну діяльність працівників превенції на територіях обслуговування.

Серед інших завдань, про ефективність реалізації яких говорили на нараді: забезпечення роботи блокпостів, патрулювання населених пунктів, виявлення осіб з антиукраїнськими настроями та прибічників «руського міра». 

Окрім того, Роман Ніколаєнко звернув увагу правоохоронців на пріоритетах, що залишаються незмінними для українських поліцейських в умовах національної боротьби. У переліку ключових завдань: запобігання домашньому насильству, шахрайствам, незаконному рибному промислу (мова, зокрема, про нерестову заборону на вилов риби). З-поміж важливого також протидія правопорушенням у сфері обігу горілчаних та тютюнових виробів, мінімізація ризиків обману літніх людей та інших категорій громадян, проведення систематичної роз’яснювальної роботи з населенням.

Наголосивши на якісному підході до виконання покладених функцій, т.в.о. заступника начальника обласного управління поліції відзначив 9 поліцейських превенції, які у першому кварталі продемонстрували свою ефективність.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, професіоналізм та особистий внесок у зміцнення законності і правопорядку правоохоронці отримали відзнаки ГУНП: медалі «За службу державі», грамоти та подяки.

Віталій Мельничук наголосив: «Продовжуємо працювати над створенням безпечного середовища та виконувати завдання Сил оборони для здобуття Перемоги над ворогом».

Відділ комунікації ГУНП в Полтавській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux