Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині у Котелевській селищній громаді відкрили поліцейську станцію
Опубліковано 19 липня 2024 року о 18:09

У селищі Котельва відкрили нову поліцейську станцію, яка стане важливим осередком безпеки для місцевих жителів. На станції працюватиме досвідчений поліцейський Сергій Сахно, якому довіряє населення та органи місцевого самоврядування. Сьогодні його привітали з призначенням на посаду та вручили ключі від службового автомобіля, придбаного коштом громади.


У відкритті поліцейської станції взяли участь селищна голова Котелевської селищної ради Тетяна Корост, заступник начальника поліції Полтавщини Борис Реутов, начальник управління превентивної діяльності Роман Ніколаєнко, керівниця сектору взаємодії з громадами обласної поліції Ольга Берестова, начальник відділення № 4 (м. Зіньків) Полтавського райуправління Борис Ніколайчук та начальник сектору поліцейської діяльності №1 (селище Котельва) Андрій Аджубей.

Роман Ніколаєнко підкреслив важливість проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади» та його ефективність: 

«Цей проєкт – один з найбільш успішних в Україні. У нашій області в цьому вже переконалися 70 % громад, в яких працюють 47 поліцейських офіцерів. Відкриття поліцейської станції в Котелевській громаді свідчить про те, що вона розвивається та йде в ногу з часом».

Голова громади підкреслила, що депутати, не вагаючись, підтримали проєкт та виділили кошти на придбання службового автомобіля. Тетяна Корост додала: 

«Ми підготували для поліцейського офіцера робоче місце. Я впевнена, що для нього створені всі умови, щоб чесно та відповідально виконувати свої обов’язки».

Андрій Аджубей, начальник сектору поліцейської діяльності, який обслуговує Котелевщину, вірить в успіх цього проєкту та вважає, що він, без сумніву, сприятиме підвищенню рівня довіри населення до поліції.

Відповідно до інформації заступника начальника поліції області, це вже 37-ма поліцейська станція на території Полтавщини, на якій працюватиме поліцейський, якого обрала громада. Борис Реутов зауважив: 

«Відкриття нової поліцейської станції в Котельві – це важливий крок у посиленні безпеки на місцевому рівні та забезпеченні оперативного реагування на події та звернення громадян».


Відділ комунікації поліції Полтавщини

(ВІДЕО – Полтавське райуправління поліції)



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux