Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У п’яти районах області правоохоронці провели тактико-спеціальні навчання
Опубліковано 18 серпня 2018 року о 10:41

Поліцейські усували спроби «нападу» на територіальну виборчу дільницю та рейдерського «захоплення» сільгосптехніки.

Тактичні дії поліції у вказаних ситуаціях були частиною командно-штабних навчань, які відбулися у Кременчуці за участі правоохоронців міста за участі Національної гвардії, спецпідрозділів поліції Полтавщини, патрульної поліції. 

Провів інструктаж учасників навчань та  оцінку рівню реалізації поставлених завдань заступник начальника  поліції Полтавщини Денис Захарченко та заступник керівника поліції міста Ігор Матяш.
У навчаннях взяли участь керівники і окремі працівники територіальних відділів та відділень поліції міста та району, інспектори Кінологічного центрів.

Також до навчань були залучені представники групи превентивної комунікації – так званої «поліції діалогу»  – які намагалися на початковому етапі зняти напругу та переконати агресивно налаштовану молодь утриматися від неправомірних дій.

У Глобинському відділу поліції проведено навчальний збір особового складу. Після озброєння та екіпіровки правоохоронців начальник підрозділу Зураб Мелікідзе оцінив загальну стройову злагодженість та стан обмундирування кожного поліцейського.


У процесі проведення збору перевірили на практиці дієвість схеми оповіщення поліцейських, правильність дій працівників чергової частини підрозділу, наявність та укомплектованість "тривожних" валіз поліцейських, а також відпрацювали порядок дій по усуненню спроби «нападу» на територіальну виборчу дільницю та рейдерського захоплення земель. 


У рамках командно-штабних навчань, із числа правоохоронців було створено групи блокування, фільтрації, оточення та евакуації, переговорів, забезпечення тощо.
Ситуація під час виборів може бути непростою, і кожен з нас повинен бути готовий до виконання бойових завдань, - зазначив майор поліції Зураб Мелікідзе.


Також, було акцентовано увагу правоохоронців на недоліки під час проведення навчань та надано оцінку рівню реалізації поставлених завдань.

Спроби «нападу» на територіальну виборчу дільницю та рейдерського «захоплення» сільгосптехніки відпрацювали також у Лубенському, Кобеляцькому та Хорольському районах.

 

Відділ комунікації поліції Полтавської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux