Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Управлінню карного розшуку поліції Полтавщини вручили сертифікати на службові автомобілі та дактилоскопічні сканери для ідентифікації осіб
Опубліковано 15 квітня 2024 року о 15:07

До Дня працівників карного розшуку підрозділам кримінальної поліції області сьогодні передали три дактилоскопічні сканери для проведення біометричної ідентифікації осіб та сертифікати на дев’ять високопрохідних автомобілів, необхідних для забезпечення безпеки населення й протидії кримінальному світову в умовах воєнного стану. А також нагородили 56 оперативників за сумлінну службу, ініціативу та професіоналізм.


У заході, організованому для працівників підрозділів кримінальної поліції, взяли участь начальник Головного управління поліції Полтавщини Євген Рогачов,  перший заступник голови Полтавської обласної військової адміністрації Богдан Корольчук, керівник Полтавської обласної прокуратури Євген Гладій, заступник начальника обласного управління поліції Євген Нестеренко та начальник Управління карного розшуку поліції області Сергій Проценко.

Очільник поліції Полтавщини Євген Рогачов підкреслив: «Умови сучасної війни роблять вашу складну роботу ще більш важливою для країни, яка вже протягом двох років героїчно стоїть на захисті власної свободи та незалежності. Від вашої щоденної кропіткої праці залежить загальне відчуття захищеності та безпеки».

Він подякував представникам професії за роботу та передав для підрозділів карного розшуку три дактилоскопічні сканери, що перетворюють папілярний візерунок пальців рук у цифрове зображення. Ці пристрої дозволяють пришвидшити процес встановлення особи людини (зокрема, загиблих або постраждалих).

Окрім того, Євген Рогачов вручив дев’ять сертифікатів на автомобілі, які використовуватимуть в службовій діяльності оперативники обласного управління та районних підрозділів поліції. Транспортні засоби придбані для поліції за сприяння Полтавської обласної військової адміністрації, Кременчуцької міської ради та Національної поліції України.

Також з нагоди Дня служби нагородили 56 працівників карного розшуку за особистий внесок у підтримання правопорядку та безпеки в умовах воєнного стану. Серед вручених нагород: пам’ятні відзнаки поліції, Управління СБУ та Полтавської обласної прокуратури, а також Грамоти Нацполіції України, Полтавської обласної військової адміністрації та Головуправління обласної поліції.

Євген Рогачов побажав оперативникам: «Хай оперативна вдача вам завжди допомагає. Бажаємо успіхів у вашій важкій, але надзвичайно важливій роботі, а також професійного зростання, міцного здоров'я та наснаги для продовження нашої спільної боротьби за майбутнє України».


Відділ комунікації поліції Полтавщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux