Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Виїзні прийоми громадян тривають - сьогодні поліцейські відвідали ще 6 сільрад
Опубліковано 19 липня 2018 року о 17:00

Диканський район

Начальник сектору реагування патрульної  поліції Олександр Радченко зустрівся з жителями та депутатами Петродавидівської та Орданівської сільських рад.


Під час зустрічі обговорили ряд актуальних питань, які стосуються захисту місцевого населення від злочинних посягань, охорони правопорядку і налагодження співпраці поліції з громадою. Особливу увагу зосередили на забезпеченні правопорядку та публічної безпеки, а також розглянули можливість запровадження системи відеонагляду в  населених пунктах району.

Глобинський район

Прийом громадян відбувся в Опришківській сільській раді. Із жителями та представниками органів місцевого самоврядування зустрілися заступник начальника відділу поліції Роман Гунашашвілі та інспектор сектору реагування патрульної поліції Сергій Шкиря.


Під час робочої зустрічі зі старостою села Опришки Тетяною Садлівською обговорили питання вуличного освітлення та встановлення відеоспостереження. У свою чергу жителям розтлумачили зміни до Правил дорожнього руху, в частині обмеження швидкості руху в населеному пункті.

Решетилівський район 

Заступник начальника поліції Решетилівщини Євгеній Сліпченко приймав громадян в Покровській та Федіївській сільських радах.

Після зустрічі з громадянами майор поліції мав нагоду поспілкуватися з головою Покровської сільської ради Оленою Колотій. Говорили про встановлення на території обслуговування камер відеоспостереження та вуличного освітлення, а також про налагодження тісної співпраці поліції з населенням.

Новосанжарський район

Виконувач обов’язків начальника поліції району Андрій Полонський провів виїзний прийом громадян на території Зачепилівської територіальної громади.

Потім відбулася робоча зустріч з сільським головою та активістами місцевої громади. У підсумку – були розглянуті назрілі питання, пов’язані із забезпеченням правопорядку та підтриманням публічної безпеки. Заразом поліцейський поцікавився думкою жителів населеного пункту про роботу районної поліції.

Серед інших важливих питань, що потребують вжиття комплексу профілактичних заходів, з якими до представника поліції звернувся сільський голова Михайло Заріцький, були – дрібні крадіжки, пияцтво, насильство у сім’ях тощо. 

Також не оминули увагою й інші теми, які стосувалися житлово-комунальної сфери. Хоча тут Андрій Полонський виконав функцію консультанта, який дав слушну пораду – куди і як звернутися для розв’язання проблеми.
 

За матеріалами Диканського відділення поліції
Глобинського відділу поліції
Решетилівського відділення поліції

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux