Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Євген Рогачов: Безпеку громадян в містах і селах області забезпечує максимальна кількість поліцейських Полтавщини
Опубліковано 24 листопада 2022 року о 17:23

На Полтавщині максимальна кількість особового складу обласного апарату та територіальних підрозділів поліції області патрулюють населені пункти в територіальних громадах. Головні завдання – під час тимчасового відключення електропостачання забезпечити належний правопорядок, не допустити зростання кількості правопорушень, надавати максимальну допомогу людям та забезпечити охорону об’єктів цивільної та критичної інфраструктури.


Євген Рогачов, начальник Головного управління поліції Полтавської області, зазначив: «У зв’язку з масштабними обстрілами російських терористів об’єктів цивільної та критичної інфраструктури України, в населених пунктах області тимчасово відсутнє електропостачання. У цей непростий  час безпеку громадян в містах і селах нашого краю забезпечує максимальна кількість поліцейських Полтавщини. Посилені наряди поліції патрулюють вулиці, охороняють об’єкти цивільної та критичної інфраструктури. Оперативно реагують на заяви та повідомлення громадян та надають допомогу тим, хто цього потребує. Ми робимо все необхідне, для забезпечення вашої безпеки, а також надання вчасної та об’єктивної інформації! Зберігайте спокій та дослухайтеся лише до офіційних каналів інформації. Керуйтеся рекомендаціями органів державної влади.

Заради підтримання безпеки та правопорядку закликаємо всіх мешканців до тісної співпраці. Просимо терміново повідомляти до поліції на номер «102» (або додаткові тимчасові номери) про появу підозрілих осіб, транспортних засобів та предметів, що можуть становити загрозу, а також про підготовку до вчинення або вчинення правопорушень.

Дотримуйтесь тимчасових обмежень, встановлених на період дії воєнного стану, не ігноруйте сигнали повітряних тривог, не порушуйте Закон та максимально сприяйте роботі правоохоронців. Поліція Полтавщини продовжує працювати у посиленому режимі 24/7 і завжди готова надати допомогу. Разом все подолаємо! Перемога буде за нами! Слава Україні»! 

Нагадаємо, що у зв’язку з довготривалим відключенням електроенергії існує імовірність відсутності зв’язку по лінії екстреної допомоги «102» Головного управління Національної поліції в Полтавській області. У разі відсутності такого зв’язку поліція Полтавщини приймає дзвінки від громадян за додатковими номерами.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux