Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Євген Рогачов: На Полтавщині до забезпечення правопорядку під час Великодніх свят залучено понад 700 правоохоронців
Опубліковано 14 квітня 2023 року о 15:45

На Великдень в Полтавській області посилену охорону публічного порядку та безпеки здійснюватимуть поліцейські, нацгвардійці військовослужбовці та представники добровольчих формувань територіальних громад. Поліція Полтавщини наголошує на обов’язковому дотриманні громадянами встановлених обмежень воєнного стану та правил особистої безпеки.


За інформацією Управління превентивної діяльності поліції Полтавщини, богослужіння заплановані в ніч на 16 квітня у понад 330 культових спорудах. Заходи проходитимуть з урахуванням обмежень, встановлених режимом воєнного стану.

Великодні кошики прихожани зможуть освятити до комендантської години, або після її завершення. Нагадаємо, що згідно з рішенням Полтавської обласної військової адміністрації, скасування чи скорочення комендантської години на Полтавщині у період святкувань не буде. Вона триває з 00:00 до 04:00. У разі повітряної тривоги всі громадяни повинні пройти у найближчі сховища або безпечні місця.

Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини, повідомив: 

«Посилену охорону публічного порядку та безпеки на Великдень здійснюватимуть понад 700 поліцейських, нацгвардійців, представників військової служби правопорядку та добровольчих формувань територіальних громад. Ураховуючи умови воєнного часу, ми закликаємо мешканців та гостей Полтавщини не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, не порушувати комендантську годину, дотримуватися заходів безпечної поведінки в громадських місцях та в побуті, не зловживати спиртними напоями, не порушувати Правил дорожнього руху, з розумінням ставитися до роботи поліцейських та представників Сил оборони. Не забуваємо, що ворог підступний і непередбачуваний. Тож тримаймося єдності та будьмо пильними. З прийдешнім Великоднем! Разом до перемоги!».

Нагадуємо, що громадяни повинні мати при собі документи, що посвідчують особу. 

Наголошуємо, що в разі виявлення невідомих чи вибухонебезпечних предметів, зброї або підозрілих осіб, що вчинили чи готуються вчинити правопорушення, слід негайно повідомити до поліції.

Інформуємо, що для громадян цілодобово працює поліцейська спецлінія 102, а також працюють альтернативні канали для звернень до поліції у застосунку чат-бот Телеграм: @Police102Poltava та месенджер Фейсбук Поліція Полтавської області.

Відділ комунікації поліції Полтавщини 

(За інформацією УПД ГУНП Полтавщини)



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux