Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Євген Рогачов: Попереду ще багато складної роботи на звільнених територіях Харківщини, яку ми з колегами повинні виконати максимально ефективно
Опубліковано 04 жовтня 2022 року о 10:00

Як ми вже повідомляли раніше, поліцейські Полтавщини беруть активну участь у стабілізаційних заходах, що реалізуються на деокупованих територіях Харківської області. Спільно з військовими Збройних Сил України та працівниками Головного управління Нацполіції Харківщини зведений загін правоохоронців Полтавської області забезпечує відновлення безпеки та правопорядку, а також гуманітарну логістику у звільненому від ворога місті Куп’янськ, у селищі Куп'янськ-Вузловий  та інших населених пунктах Куп’янського району.


Начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов, який разом з підлеглими продовжує працювати над стабілізацією обстановки в кризових районах сусіднього регіону, наголосив: 

«Попереду ще багато складної роботи на звільнених територіях Харківщини, яку ми з колегами повинні виконати максимально ефективно. Серед основних напрямів діяльності поліцейських, що реалізуються в унісон з військовими: повернення звільненому від окупації населенню відчуття безпеки, забезпечення постраждалих від російської агресії медикаментами та речами першої потреби, а також надання допомоги у ліквідації наслідків застосування противником засобів ураження. Серед іншого, не менш важливого, що вимагає максимальної концентрації та злагодженості дій: документування воєнних злочинів та збір необхідної доказової бази, забезпечення охорони об’єктів інфраструктури, виявлення диверсійних груп та пособників ворога, розмінування територій та інші».

Нагадаємо, у складі зведеного загону правоохоронців Полтавщини, залучених до проведення стабілізаційних заходів на деокупованих територіях, несуть службу працівники підрозділів слідства та дізнання, оперативники, спецпризначенці, вибухотехніки, патрульні, працівники превенції, управління організаційно-аналітичного забезпечення, зв’язківці та представники інших галузевих служб поліції Полтавської області.

Євген Рогачов підкреслив: 

«Присутність правоохоронців в населених пунктах, які були під експансією російських військ, – це перший та вагомий крок до стабілізації обстановки. Ми повинні зробити максимум, щоб люди якомога швидше відчули відновлення системи безпеки та набули впевненість, що поруч є фахівці, які обов’язково відгукнуться на проблему та відшукають адекватний варіант її вирішення».




Відділ комунікації поліції Полтавщини



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux