Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Євген Рогачов відзначив кращих поліцейських офіцерів та голів територіальних громад Полтавщини
Опубліковано 26 травня 2023 року о 13:49

Начальник Головного управління поліції Полтавщини Євген Рогачов вручив відзнаки кращим поліцейським офіцерам громади та привітав особовий склад підрозділу із 5-ю річницею запровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади». Відомчими відзнаками заохочено 14 офіцерів поліції.

Євген Рогачов високо оцінив роботу поліцейських офіцерів громади  Полтавщини в умовах війни. Він подякував поліцейським офіцерам за сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, високий професіоналізм та особистий внесок у розбудову безпекового середовища на території Полтавської області.

На початку зустрічі присутні в залі переглянули відеофільм про роботу поліцейського офіцера Мачухівської тергромади Віталія Тернового, в якому продемонстровані переваги постійної присутності правоохоронця на території громади.   

Генерал поліції вручив кращим працівникам превенції відзнаки та подяки обласного управління поліції Полтавщини. 

Крім цього, пам’ятною відзнакою ГУНП в Полтавській області «Кращий за професією» нагороджений майор поліції Євгеній Фененко, поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Миргородського районного відділу поліції.

За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість Подяка заступника Голови Національної поліції України генерала поліції третього рангу Олександра Фацевича оголошена сектору взаємодії з громадами управління превентивної діяльності ГУНП в Полтавській області. Відзнаку отримала начальниця підрозділу майор поліції Ольга Берестова.

 «Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну поліцейські офіцери громади Полтавщини продемонстрували відданість своїй Батьківщині, сумлінність та наполегливість під час виконання службових завдань із забезпечення  правопорядку в регіоні. Я дякую кожному поліцейському за сумлінність в роботі та професіоналізм, вірність і відданість українському народові та Присязі. Адже саме таким чином формується довіра громадян до поліції. Бажаю всім вам міцного здоров’я, миру, добра, достатку, злагоди, любові та поваги від людей. Продовжуйте й надалі впевнено тримати стрій, професійно розвиватися, успішно виконувати покладені на вас обов’язки задля нашої спільної перемоги та безпеки громадян» - сказав Євген Рогачов.

Окремо відзначили голів територіальних громад. 

За надійне партнерство та ефективну співпрацю Подяка заступника Голови Національної поліції України генерала поліції третього рангу Олександра Фацевича оголошена: голові Білоцерківської сільської територіальної громади Івану Лещенку,

голові Мачухівської сільської територіальної громади Валерію Білоконю

 та голові Новосанжарської селищної територіальної громади Геннадію Супруну.

Валерій Білоконь, від себе особисто та від колег, подякував керівництву Головуправління поліції області  за активне впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» на теренах Полтавщини.

«Це прогресивний крок у сфері створення безпекового середовища для громадян, що має особливе значення в умовах воєнного стану. Він  має високий запит у суспільстві, оскільки вже доказав свою ефективність та значимість для людей та громад нашого краю» - зазначив голова Мачухівської територіальної громади.  

Довідково. 28 травня виповнюється п'ять років проєкту «Поліцейський офіцер громади. Наразі в Полтавській області працює 36 поліцейських офіцерів громади у 24 тергромадах. Усі вони пройшли відповідне  навчання та забезпечені усім необхідним. Поліцейський офіцер громади – це універсальний поліцейський, на якого покладена функція забезпечення безпекового простору на ввіреній території. До них звертаються люди з різними проблемами — від адміністративних порушень до виявлення вибухонебезпечних предметів чи надання домедичної допомоги. 


Відділ комунікації поліції в Полтавській області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux