Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Євген Рогачов відзначив кращих слідчих та дізнавачів поліції Полтавщини за якісне розслідування злочинів в умовах війни
Опубліковано 18 квітня 2023 року о 15:40

У обласному управлінні поліції Полтавщини 18-го квітня відбулася підсумкова нарада за участю працівників слідчого управління та відділу дізнання – підбили підсумки 3-х місяців, визначили пріоритетні напрями діяльності та основні задачі у сфері розслідування кримінальних правопорушень в умовах воєнного стану. За підсумками роботи кращих працівників слідства та дізнання заохочено відомчими відзнаками, грамотами та подяками начальника обласного управління поліції Полтавщини.    


Нарада відбулася за участі начальника поліції Полтавщини Євгена Рогачова та його заступника – Сергія Рекуна. 

Генерал поліції Євген Рогачов подякував слідчим та дізнавачам за їх важливу щоденну працю та сумлінне виконання службових обов’язків в умовах війни. Довів до особового складу основні пріоритети роботи поліції та націлив на максимальний результат у протидії злочинності.

«Від початку широкомасштабного вторгнення ворога на територію України працівники слідства та дізнання поліції Полтавщини гідно виконували завдання, поставлені керівництвом Нацполу, ГУНП області та Сил оборони як в регіоні, так і на деокупованих територіях України.  Я вдячний кожному працівнику слідчого підрозділу за патріотизм, сумлінність та доброчесність під час виконання службових обов’язків, за всебічне, повне й неупереджене дослідження обставин кримінальних правопорушень та проступків. Бо за кожним кримінальним провадженням стоїть доля людини. І від якості вашої роботи залежить відновлення справедливості, законності та рівень довіри громадян до поліції. Тож бажаю й надалі впевнено тримати стрій, професійно розвиватися та успішно виконувати покладені на вас обов’язки задля безпеки в громадах та перемоги над ворогом», - зазначив Євген Рогачов. 

За результатами роботи генерал поліції вручив 21 кращому працівнику слідства та дізнання ГУНП Полтавщини відомчі заохочувальні відзнаки Національної поліції України, а також відзнаки, грамоти та подяки Головного управління поліції області.  

У ході наради Сергій Рекун подякував керівнику Головуправління за довіру та запевнив, що слідчі підрозділи поліції Полтавщини й надалі якісно та ефективно виконуватимуть свою роботу, забезпечуючи захист прав і свобод громадян, законність та верховенство права в суспільстві.   


Відділ комунікації поліції в Полтавські області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux