Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За минулу добу на Полтавщині у дорожньо-транспортних пригодах загинуло 2 людини та 3 травмовано
Опубліковано 15 червня 2019 року о 10:06

У місті Пирятин, 14 червня близько 13 години, на перехресті вулиці Соборній та Успенській 39-річний водій автомобіля «ВАЗ» допустив зіткнення  з припаркованим на узбіччі автомобілем «Шевроле».   Від удару автомобіль «Шевроле» здійснив зіткнення з припаркованим поруч автомобілем «Мітцубіші». Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ВАЗ» отримав тілесні ушкодження не сумісні з життям та помер на місці пригоди.

У Полтавському районі, 14 червня близько 12 години, у селі Копили на автодорозі «Київ-Харків» 62-річний водій автомобіля «Сан Йонг» не впоравшись із керуванням виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем «Рено» під керуванням 69-річного водія. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди обидва водії отримали тілесні ушкодження та були доставлені до центральної районної лікарні.

У Хорольському районі, 14 червня близько 17 години, у  селі Коломійцевому Озері на перехресті дороги сталося ДТП за участю вантажного автомобіля «ГАЗ-53», під керуванням водія 1962 року народження та мопеда "Рига" під керуванням 64-річного водія. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій мопеда отримав тілесні ушкодження та був доставлений до реанімаційного відділення Хорольської районної лікарні. Через декілька годин не приходячи до свідомості чоловік помер.

У Лубенському районі, 14 червня близько 17 години, в селищі Ромадан по вулиці Перемоги 40-річний водій автомобіля «ГАЗ» допустив зіткнення з мопедом «Honda» під керуванням водія 1969 року народження. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій мопеда отримала тілесні ушкодження та була доставлена до місцевої районної лікарні.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження, поліцією встановлюються всі причини та обставини дорожньо-транспортних пригод. Тривають слідчі дії.

Також, у Миргороді по вулиці Лікарняній 37-річний водій легковика «Фольксваген» будучи в стані алкогольного сп’яніння не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням і допустив зіткнення з металевою опорою.
Унаслідок ДТП автомобіль зазнав значних механічних пошкоджень, сам водій не постраждав. На 37-річного чоловіка за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння складено протокол за ч.1 статті 130 КУпАП України.

Шановні водії! Попереду святкові вихідні, не зловживайте алкоголем, дотримуйтесь правил дорожнього руху, цінуйте своє життя і життя інших людей!

Відділ комунікації поліції Полтавщини
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux