Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Заходи до Дня знань на Полтавщині відбулися за планом: цікаво, а головне – безпечно – Ірина Москаленко
Опубліковано 01 вересня 2022 року о 17:00

Цьогорічні урочистості до Дня знань були особливими, не тільки завдяки величезному бажанню дітей повернутися за парти та зустрітися з друзями, але й через умови воєнного стану.

У цей непростий для країни час школярі були зібраними та згуртованими, готовими до правильних дій у разі зміни обстановки. А відчуття безпеки на заходах посилювала присутність не тільки батьків та вчителів, але й поліцейських.

Ірина Москаленко, очільниця відділу ювенальної превенції поліції Полтавщини, наголосила, що безпека дітей, їх захист та підтримка в умовах воєнного стану – одне з пріоритетних завдань поліції. Вона зауважила: «Заходи до Дня знань на Полтавщині відбулися за планом: цікаво, а головне – безпечно. Сьогодні правоохоронці були і гостями на урочистих заходах, і вчителями безпеки, і вартовими порядку».


Так, поліцейські забезпечили безпеку дорожнього руху поблизу навчальних закладів та слідкували за дотриманням правил особистої безпеки учасниками освітнього процесу. У рамках Всеукраїнської акції «Крокуємо до школи безпечно», поліцейські організували супровід до навчальних закладів дітей з родин внутрішньо переміщених осіб, а також сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.


Також цього дня інспектори ювенальної превенції провели для школярів тематичні уроки, під час яких нагадали учням про загрози війни, про заходи безпеки при поводженні з вогнем, правила поведінки на воді, вулиці та про алгоритм дій під час сигналу повітряної тривоги.

Поліція Полтавщини щиро вітає мешканців області зі святом та бажає школярам успішного навчального року, впевненості у власних силах, мирного неба та віри у своїх захисників. Сили оборони роблять все від них залежне, щоб наблизити день Перемоги над ворогом! Все буде Україна!

Нагадаємо, напередодні Дня знань представники влади, освіти та правоохоронці провели благодійну акцію «Готуємось до школи разом». Зібране під час акції канцелярське приладдя отримали дітки з родин внутрішньо переміщених осіб, а також сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Відділ комунікації поліції Полтавської області

(фото - територіальні підрозділи поліції Полтавської області)

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux