Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Про мужність та бойові заслуги сержанта поліції Володимира Володіна у батальйоні «Полтава» розповідають із гордістю та захопленням
Опубліковано 05 жовтня 2018 року о 11:53

До Дня Захисника України продовжуємо розповідати про наших героїв-поліцейських.
Сержант поліції Володимир Володін у складі батальйону патрульної служби особливого призначення «Полтава» проходить службу від його заснування у 2014 році.
Під час виконання службових та бойових завдань на території Донецької та Луганської областей зарекомендував себе як професійний, досвідчений та добропорядний працівник.
Близько десяти разів приймав участь у складі батальйону та зведеного загонів у зоні проведення Антитерористичної операції.
У серпні 2014 року Володимир для участі у проведенні Антитерористичної операції був відряджений до селища Нижня Кринка.


Разом із побратимами були залучені до підтримки 25-ї окремої десантної бригади Збройних сил України.
Під час служби потрапили до засідки ворога та під обстріл з важкої техніки. Багато військових десантники мали важкі поранення та не могли самостійно вийти з-під обстрілу, у тому числі водії техніки.
Володимир Володін із бойовими товаришами за 42 кілометри від зони обстрілу, під обстрілами систем залпового вогню «Град», без прикриття, на неброньованих автомобілях, зі швидкістю щонайменше 100 км/год, вивезли з селища поранених.
Завдяки професійним діям, Володимир із побратимами доправили для надання першої допомоги вісім тяжко поранених військових, тим самим врятувавши ї життя.
Залишивши поранених у безпечному місці, завантажив автомобілі продукти харчування та питною водою, без яких близько трьох днів вже перебував загін батальйону. І, незважаючи на пряму загрозу життю, знову під обстрілами, тим же маршрутом доставив продукти до своїх позицій у селищі Нижня Кринка.
Крім цього, у листопаді 2014 року, під час обстрілу снайпера, Володимир Володін вирахував наперед дії ворога, успішно замінував можливе місце його розташування, і вчасно знешкодив противника. Тим самим зберіг своє життя та життя своїх колег.
Побратими із батальйону пишаються вчинками Володимира та завжди ставлять його у приклад молодим колегам.
Хоббі та спосіб розвантажитись після роботи, для Володимира це полювання та рибалка. А ще він завзятий грибник і має просто віртуозну здатність знаходити гриби швидко та у великій кількості. В юні роки, як виявилось, поліцейський займався парашутним спортом. На його рахунку 38 стрибків з парашутом. А найвища висота стрибка із вертольота - 800 м. Володимир Володін сім’янин з великої літери і більше всього любить свою родину, а особливо онуків Кіру та Марка, які йому дають натхнення і надію на прекрасне майбутнє.

Відділ комунікації поліції Полтавської області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux