Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Воєнна агресія рф проти України зміцнила моє прагнення захищати мир дитинства, – кременчуцький ювенальний поліцейський Олександр Малишевський
Опубліковано 25 червня 2024 року о 09:00

Майор поліції Олександр Малишевський вже понад 20 років дбає про безпеку кременчуцьких дітей і добре знає як побудувати з ними довірливі стосунки.  Офіцер наголошує: «50 % успішної комунікації з дитиною залежить від вміння вислухати її та відповісти так, щоб вона відчула, що її чують та (найголовніше) розуміють».


Старший інспектор ювенальної превенції Кременчуцького райуправління поліції каже, що жодного дня не сумнівався у власному професійному виборі. А досвід участі в Антитерористичній операції на Донбасі у 2014-му та повномасштабна агресія рф проти України лише зміцнили його прагнення захищати мир дитинства.

Олександр зазначив: «Складно обрати професію, що стане справою всього життя. Мені з цим пощастило – вже протягом 22 років я дбаю про безпеку дітей та стою на варті їх законних інтересів. Вважаю своїм обов’язком допомогти, якщо знаю про існування проблеми й розумію, що на мене розраховують. Адже виправдана довіра в моїй роботі має вагоме значення».

Найбільше у своїй діяльності поліцейський цінує результат, що відповідає очікуванням людей. А найвища оцінка для нього за докладені зусилля – щасливі посмішки дітей.

Підхід до справи та критерії оцінювання, які застосовує Олександр, – найкращий зразок ефективності для молодих працівників ювенальної превенції. 

«Я завжди акцентую своїм молодшим колегам на необхідності працювати над комунікабельністю та компетентністю, а також розвивати терпіння й толерантність. Однак, поряд з цим пам’ятати, що головна умова успіху в нашій роботі – щире бажання допомогти», – підкреслює Олександр Малишевський.

Нагадаємо, продовж двох тижнів ми будемо публікувати короткі розповіді про ювенальних поліцейських Полтавщини у рубриці #поліція_в_обличчях. Наша мета – познайомити читачів з цією професією.

Перед тим ми писали про Людмилу Просалову-Василюк, старшу інспекторку сектору ювенальної превенції Полтавського райуправління поліції. Для Людмили фах ювенального – більше, ніж робота. Це –  важлива місія, яка вимагає від поліцейського мудрості, емпатії та постійної готовності допомагати іншим у найважчі хвилини.

Відділ комунікації поліції Полтавщини



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux