Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Євген Рогачов відзначив кращих дільничних офіцерів поліції Полтавщини
Опубліковано 16 червня 2023 року о 16:54

Начальник Головного управління поліції Полтавщини Євген Рогачов вручив відзнаки кращим дільничним офіцерам поліції області та привітав особовий склад підрозділу з річницею створення служби. Відомчими відзнаками, грамотами та подяками, а також подяками та грамотами Полтавської обласної військової адміністрації та Полтавської обласної ради заохочено 25 поліцейських.


Євген Рогачов високо оцінив роботу дільничних офіцерів поліції Полтавщини в умовах воєнного стану. Він подякував поліцейським за високий професіоналізм, самовідданість та особисту ініціативу в підтриманні безпекового середовища в громадах Полтавщини.

«Дільничні офіцери поліції – це ті, хто завжди поруч з людьми. Вони цілодобово на зв’язку для того, щоб вчасно прийти на допомогу. Вони знають проблеми своїх громад і є для них надійною опорою. Від роботи дільничного залежить спокій та захист усіх жителів. Я дякую кожному поліцейському за сумлінність в роботі та професіоналізм, вірність і відданість українському народові та Присязі. Адже саме таким чином формується довіра громадян до поліції. Бажаю всім вам міцного здоров’я, миру, добра, достатку, злагоди, любові та поваги від людей. Продовжуйте й надалі впевнено тримати стрій, професійно розвиватися, успішно виконувати покладені на вас обов’язки задля нашої спільної перемоги та безпеки громадян» - сказав Євген Рогачов.

Генерал поліції вручив кращим працівникам відділу дільничних офіцерів поліції відзнаки, грамоти та подяки обласного управління поліції Полтавщини, а також почесні грамоти та подяки Полтавської обласної військової адміністрації та Полтавської обласної ради. Загалом заохочено 25 поліцейських.

Довідково. Основними функціями служби дільничних офіцерів поліції є забезпечення публічного порядку, протидія злочинності та формування правосвідомості громадян шляхом постійної взаємодії з громадськістю та місцевими органами. Наразі в Полтавській області працює понад 200 дільничних офіцерів поліції. 

Від початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну дільничні офіцери поліції Полтавщини здійснювали чергування на блокпостах, забезпечували правопорядок під час комендантської години, супроводжували гумколони, брали участь у виявленні пособників ворога, активно допомагали та продовжують допомагати евакуйованим сім’ям, багатодітним родинам та  родинам з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах. 

Особливу увагу дільничні поліції приділяють створенню безпечного середовища в громадах – здійснюють профілактичну роботу в місцях дозвілля дітей та дорослих, проводять превентивну роботу в торгівельних закладах, беруть участь у профілактичних бесідах в дитячих та трудових колективах, де роз’яснюють важливі правила безпеки в умовах воєнного стану.  


Відділ комунікації поліції в Полтавській області




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux